Valgsending fra Langesund Bad

Statsminister Jens Stoltenberg er i Bamble igjen mandag. Da blir det direktesendt TV-debatt om Full City-ulykken fra Langesund Bad.

Statsminister Jens Stoltenberg er i Bamble igjen mandag. Da blir det direktesendt TV-debatt om Full City-ulykken fra Langesund Bad. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Statsministeren og miljøvernministeren besøker Bamble nok en gang.

DEL

Mandag sitter de på brygga ved Langesund Bad i beste sendetid på NRK.

Selv om det verste rennet av ministere har lagt seg etter Full City-ulykken, er det ikke helt slutt. Mandag fylles Langesund med navngjetne politikere nok en gang. Med Jens Stoltenberg (Ap) og Erik Solheim (SV) i spissen, trommer NRK sammen til direkte valgsending. Motdebattanter er Lars Sponheim (V) og Ketil Solvik Olsen (Frp).

Det er Full City-ulykken som står som tema for denne valgsendinga. Området ved Langesund Bad ble hardt rammet av oljesølet, men nå skal det være ryddet og klart til TV-kameraene kommer mandag.

På lista over de inviterte står naturligvis ordfører Jon Pieter Flølo. Varaordfører Andreas Kjær er invitert, men har ikke bekreftet om han kommer. Frederic Hauge fra miljøbevegelsen Bellona har meldt sin ankomst. Det samme har en rekke lokalpolitikere

Også representanter for IUA Telemark er invitert, med innsattsleder Finn Flogstad i front.

Artikkeltags