Mister nøkkelspiller til 1. divisjonsklubb

Ny klubb: Oda Arnesen. Foto: Ragnar Eftedal

Ny klubb: Oda Arnesen. Foto: Ragnar Eftedal

Oda Arnesen (21) fra Urædd har signert for Nanset.

DEL

Nanset-trenerne Camilla Eid og Henrik Arnesen har jobbet med overgangen lenge, og etter flere treninger og én treningskamp i sommer er kantspilleren klar for Larvik-klubben. Dermed mister Urædd en av sine viktigste spillere i kampen for å overleve i 2. divisjon. Arnesen scoret seinest da laget vant 4–2 mot Hallingdal forrige søndag. Dette ble også hennes siste kamp på Kjølnes.

– Vi har ikke vært etter så mange spillere i sommer, så vi er glade for at Oda nå kommer til oss. Hun er en god spiller som også får en viktig rolle i det daglige treningsarbeidet, sier Henrik Arnesen, som for øvrig ikke har familiære bånd til Oda.

21-åringen kom til Urædd fra Fossum foran 2017-sesongen. Hun ble raskt en viktig brikke i laget, som spilte kvalifisering om en plass i Toppserien samme år. I 2018 ble det nedrykk, og Urædd dannet et samarbeid med Pors for å kunne stille lag i 2. divisjon inneværende sesong.

– Jeg trives med å bidra i det offensive spillet og komme med mange innlegg, sier Nansets nyervervelse, som er glad for at hun tok turen over fylkesgrensa fra Porsgrunn til Larvik når det gjelder valg av klubb.

– Dette er et nivå opp, så jeg er sikker på at jeg tok det rette valget, fastslår Arnesen, som til daglig studerer til vernepleier.

Artikkeltags