Tungt og trist på Stridsklev

Sorg: Stridsklev ungdomsskole.

Sorg: Stridsklev ungdomsskole.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

1. mai fikk elever og lærere ved Stridsklev ungdomsskole den forferdelig triste beskjeden om at en elev i 9. klasse på skolen var død.

DEL

En ung og populær gutt som hadde hele livet foran seg. Det var nesten ikke til å forstå.

Stridsklev ungdomsskole er ikke større enn at alle kjenner alle, og hele skolemiljøet er sterkt preget av hendelsen ved XXL-bygget i Kulltangvegen.

Unge mennesker reagerer ulikt på denne typen hendelser. Noen er utagerende, mens andre holder sorgen for seg selv. Alt er like naturlig.

Vi syns ledelsen ved Stridsklev ungdomsskole har håndtert det dypt tragiske dødsfallet på en forbilledlig måte. Allerede 1. mai sendte rektor Turi Berntsen ut en tekstmelding til samtlige foreldre ved skolen. Der kom hun med en kort redegjørelse om hva som hadde skjedd og hvordan skolen vil håndtere situasjonen.

9. trinn fikk naturlig nok avlyst planlagte tentamener denne uka, og elevene har fått god tid til å prate ut om det fryktelige som har skjedd. Dette har selvsagt vært helt uvurderlig, særlig for de som sto 14-åringen nærmest.

Sakte, men sikkert må likevel hverdagen komme tilbake - selv om det akkurat nå føles veldig tungt for mange. Medelever og venner har denne uka møttes og lagt ned blomster utenfor XXL-bygget. De har tatt hånd om hverandre på en flott måte.

Våre varmeste tanker går til 14-åringens familie. Hele byen sørger med dere!

 

Artikkeltags