Gå til sidens hovedinnhold

Legger planer for sommeren: – Nå skal vi starte med bobilparkering

Bamble kommune og Skjærgården hotell er i ferd med å komme til enighet om etablering av bobilparkering ved hotellet fra i sommer.

For abonnenter

– Vi har hatt en god dialog med hotelldirektør Paul Wegar Dørdal og har funnet fram til en fin løsning for bobilparkering ved Skjærgården hotell, sier virksomhetsleder André Lindkjen Olsen i kommunalteknikk i Bamble kommune.

I år er det snakk om en midlertidig bobilparkering. Kommunen skal i høst legge nytt VAR-anlegg med vann og avløpsrør i området Sjeseveien og Bratten og over parkeringsplassen til hotellet.

Paul Wegar Dørdal sier han venter på de siste tegningsutkastene fra kommunen før det skal inngås enighet.

Plass til 50 bobiler

– Siden det blir en midlertidig ordning i år, blir det ikke asfaltert på parkeringsplassen til hotellet der bobilparkeringen skal etableres. Bobilområdet skal bli ringet inn og markert med belegningssteiner. Vi håper å kunne åpne bobilparkeringen med plass til 50 bobiler i juli.

Fasiliteter som toalett og dusj kan benyttes av bobilturistene både i hotellet og i Skjærgårdshallen som eies av Bamble kommune.

– Det blir en prøveordning med bobilparkering hos oss denne sommeren. Da høster vi erfaringer til hvordan vi skal tilrettelegge en fullverdig variant fra neste år, sier Paul Wegar Dørdal.

Les også

Hotellet er stengt og 50 ansatte permittert: – Vi håper dette er siste bakketoppen

Kommentarer til denne saken