Brevik jublet for storseier

Mats Erik Forsberg Samuelsen og Kenneth Amundsen jublet for fem scoringer mot Stathelle i mandagens lokaloppgjør på Furulund. 5-1 var i overkant mye dersom man skal dømme fra store deler av kampen.

Mats Erik Forsberg Samuelsen og Kenneth Amundsen jublet for fem scoringer mot Stathelle i mandagens lokaloppgjør på Furulund. 5-1 var i overkant mye dersom man skal dømme fra store deler av kampen. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Brevik-Stathelle 5-1 (2-1). Brevik kunne juble for storseier mot rivalene. Trener Daniel Christensen mener likevel at laget har mye å gå på.

DEL

Oppgjørene mellom Brevik og Stathelle har stort sett endte med seier til Furulund-laget de siste fem årene. Slik gikk det også mandag, selv om det var langt jevnere enn resultatet skulle tilsi i store deler av kampen.

Det er også Brevik-trener Daniel Christensen klar over.

– Vi tar selvsagt med oss en fin seier med fem scoringer, men vi har mye å gå på. Derfor kan vi ikke si oss fornøyde, sier han.

Stathelle kom til kampen med hjelpetrener og utespiller Mats Usterud som keeper. Usterud klarte seg bra i buret til tross for at baklengsmålene trillet inn. I tillegg ble midtstopper Stian Heivand forsøkt i rollen som spiss. Heivand leverte varene, da han satte inn bortelagets eneste mål for kvelden.

Selv om Stathelle var fullt på høyde med Brevik fram til siste halvdel av 2. omgang, var hjemmelaget langt mer giftige på topp.

– Angrepsmessig var vi overlegne, mener Daniel Christensen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken