Brevik med nytt trenerteam

Daniel Christensen har bestemt seg for å signere ny kontrakt som Brevik-trener. Han får med seg Ken Are Malik og Jan Are Kittilsen den kommende sesongen.

Daniel Christensen har bestemt seg for å signere ny kontrakt som Brevik-trener. Han får med seg Ken Are Malik og Jan Are Kittilsen den kommende sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Daniel Christensen har bestemt seg for å signere ny kontrakt som Brevik-trener. Han får med seg Ken Are Malik og Jan Are Kittilsen den kommende sesongen.

DEL

Christensen overtok som hovedtrener etter Bård Kristian Olsen i begynnelsen av august i år.

Til tross for meget gode resultater og god flyt i høst, var Christensen usikker på om han ville fortsette. Nå har han altså tatt en beslutning.

– Jeg kommer til å signere en ettårskontrakt med Brevik i løpet av kort tid, opplyser han til PD.

2x Are som hjelpere

Ken Are Malik og Jan Are Kittilsen blir Christensens hjelpere på treningsfeltet den kommende sesongen.

Begge har fire-fem års erfaring fra 4. divisjonsklubben, og kjenner forholdene på Furulund godt.

Ken Are Malik hjalp også til på sidelinja denne høsten. Det resulterte blant annet i sju strake seiere, før 2-1-tapet kom i serieavslutningen mot Herkules.

– Det nye er at Jan Are Kittilsen blir en del av trenerteamet, men han skal også fortsette som spiller, melder Christensen.

Keeper

Jan Are Kittilsen har vært Breviks førstevalg som keeper siden 2011-sesongen. Før årets sesong hadde han planer om å legge opp, ettersom han var plaget av en vond rygg. Da gresset ble grønt på våren, var imidlertid Kittilsen å se mellom stengene for Brevik.

Trenerkoordinator

I tillegg til at trenerteamet for klubbens seniorlag er på plass, jobbes det også for å få inn en trenerkoordinator for aldersbestemte lag.

Daniel Christensen er høyaktuell også for den rollen, men noen avtale er foreløpig ikke formalisert.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken