Chris Joyce ferdig i Pors

Chris Joyce forlater Pors.

Chris Joyce forlater Pors. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Chris Joyce avslutter kontrakten med Odd 1. august. Engelskmannen som har vært utlånt til Pors denne sesongen, spiller dermed sin siste kamp for blåtrøyene mot Asker til neste helg.

DEL

Pors tynne stall blir enda tynnere. I går ble det klart at Chris Joyce foreløpig er tapt for vestsidaklubben. Spydspissens spiller sin siste kamp i helgen.

Mandag var Joyce i møte med Odds direktør Hans Erik Utne. Ifølge Utne ble de enige om å avslutte kontrakten.

– Jeg kan bekrefte at vi avslutter kontrakten med Joyce. Han står fritt til å gå til andre klubber fra og med 1. august, sier Utne.

Han vil imidlertid ikke kommentere hvor mye det koster Odd å avslutte kontrakten fire måneder før den egentlig går ut. Etter hva PD erfarer, får Joyce to månedslønner. Det betyr i så fall at Odd sparer halvparten av lønnskostnadene på engelskmannen.

– Jeg skal bruke pengene til å reise rundt i verden, og blir borte fra midten av august til begynnelsen av januar, sier engelskmannen.

Joyce understreker at han kommer tilbake til Grenland.

– Det er helt sikkert. Jeg har kjæreste i Skien. Til neste år vil jeg muligens prøve å finne meg en jobb i området, sier spilleren.

– Kan det hende du spiller for Pors til neste sesong?

– Vi har så vidt snakket om det, og det er interessant til neste sesong, forteller Joyce.

Og det kan trolig blåtrøyene trenge. I de siste kampene har han nemlig vist seg som den spissen laget trengte.

– Nå ønsker jeg å gi alt i den siste kampen før jeg reiser, sier han. For Pors er dette en viktig kamp, med tanke på å henge med i toppen.

– Det hadde vært gøy å vinne denne matchen. Jeg håper å kunne avslutte med en scoring, sier Chris Joyce.

Artikkeltags