Chris Joyce klar for Pors

Chris Joyce ble i kveld klar som spillende assistenttrener i Pors.

Chris Joyce ble i kveld klar som spillende assistenttrener i Pors. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

I kveld ble det klart at Chris Joyce vender tilbake til Pors etter to sesonger i Asker. Engelskmannen blir spillende assistenttrener for Vestsida-klubben.

DEL

I november signerte 30-åringen en kontrakt med Notodden. I forrige uke takket han imidlertid ja til et jobbtilbud i Porsgrunn. Notodden aksepterte spillerens ønske om at hans nye jobbsituasjon ikke lot seg forene med å spille toppfotball i bluesbyen.

Nå har Pors og Notodden ryddet opp i spillerens kontraktsforhold, og i ettermiddag signerte Joyce b-skjema for Pors.

– Vi har vært i dialog med Notodden og fått bekreftet at kontrakten han skrev med dem vil bli terminert. Han har signert b-skjema for oss, og senere i uka vil han skrive under på en ett år lang kontrakt, sier sportslig leder i Pors, Hans Olaf Berge.

Spillende assistenttrener

Joyce var høyaktuell både som spiller og spillende assistenttrener i Pors. Nå er det klart at det blir den sistnevnte rollen han skal fylle.

– Chris er virkelig motivert for dette, og vi er fornøyde med å ha fått på plass en løsning vi har stor tro på. Nå er trenerteamet komplett, sier Berge.

I tillegg til hovedtrener Kjetil Fosse og Chris Joyce, skal John-Erling Kleppe bidra på treningsfeltet en-to ganger i uka. Dag Ole Thomassen er klar som keepertrener.

– Godt å være tilbake

Joyce forteller at han gleder seg til nye utfordringer i Pors.

– Det er godt å være tilbake i klubben. Rollen som spillende assistenttrener var veldig fristende, og en utfordring jeg ikke kunne si nei til, sier han.

30-åringen fra Newcastle har tidligere lekt med tanken om å prøve seg som trener.

– Selv om hovedrollen min først og fremst blir som spiller, får jeg nå sjansen til å jobbe samme med Kjetil Fosse og lære av ham. Nå har jeg også planer om å begynne på trenerutdanning.

Den tidligere Odd og Asker-spilleren er overbevist om at Pors har store muligheter til å forbedre seg fra den begredelige fjorårssesongen.

– Vi har gode spillere som blant annet Ulf Riis og Kim Bentsen, men for at vi skal forbedre oss er det kun hardt arbeid som gjelder. Potensialet er absolutt til stede, avslutter han.

Artikkeltags