Drømmedebut for Sondre

Sondre Rossbach sto en glimrende kamp for Odd mot Aalesund.

Sondre Rossbach sto en glimrende kamp for Odd mot Aalesund. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Sondre Rossbach spilte glimrende i sin debut for Odds A-lag. 17-åringen vartet opp med den ene redningen etter den andre da Odd slo Aalesund 5-1 hjemme på Skagerak Arena søndag kveld.

DEL

Sondre fikk sin debut da Odds førstekeeper Andre Hansen ikke kunne spille. Breviksgutten virket rolig og sikker, og midtveis i 2. omgangen driblet han til og med av Tor Hogne Aarøy inni egen 16-meter.

Etter kampen fikk han skryt av alle, og hadde det ikke vært for Frode Johnsens hattrick, ville han blitt kåret til banens beste spiller.

Frode Johnsen spådde også en lysende karriere for den unge Odd-keeperen.

- Sondre kommer vi til å se mye til både i Norge og i utlandet, sa Frode Johnsen til Cmore.

Aalesund kom til Skien som medaljekandidat, mens Odd sto med begge beina i nedrykkssumpen. Det var ikke lett å se søndag, for telemarkingene lekte seg med Aalesunds menn. Fra å ha ligget under med 0-1 slo Odd voldsomt tilbake, og da de 90 minuttene var ferdigspilt var stillingen 5-1.

39 år gamle Frode Johnsen ble kampens store spiller med tre scoringer, og totalt står superveteranen med tolv mål denne sesongen. Han er dermed toppscorer i eliteserien.

- Jeg har ikke lyst til å fokusere på det, og jeg tenker mer på laget og at det var viktig med seier og tre poeng. Det var ikke bare jeg som var god i dag. Men jeg synes det er merkelig at jeg er toppscorer med tolv mål. De pleier vel å score flere enn det etter 24 serierunder, sa Johnsen til NTB.

- Jeg merker ikke noe på alderen foreløpig og kjenner meg bra, fortalte han.

Artikkeltags