Store pengesummer til Brevik og Pors

FÅR PENGER: Kyrre Jansen og Pors Fotball får 250.000.

FÅR PENGER: Kyrre Jansen og Pors Fotball får 250.000.

Julegavene kom tidlig til Furulund og Vestsida.

DEL

Brevik ILs friidrettsgruppe mottok 400.000 fra Sparebankstiftelsen DNB, mens Pors-fotballen får 250.000 av den samme stiftelsen.

Ingen idrettslag i fylket har fått mer enn Brevik ved denne tildelingen. Pengene er øremerket til lengde og høydepark, noe som vil gi en ny hverdag til friidrettsutøverne på Furulund.

Den kvarte millionen som Pors-fotballen har fått, skal gå til oppussing av garderobeanlegget. Garderobene har vært slitne i flere år, og Pors er allerede i gang med oppussingen.

Andre klubber som mottok støtte fra Sparebankstiftelsen DNB i denne omgangen var; Porsgrunn Karateklubb med 50.000 til garderobematerialer, IF Pors får 43.000 til cheermatte og airfloor, Grenland Livredning og Svømmeklubb får 30.000 til trenerkurs.

I Bamble får Rønholt Paintball 85.000 til ny bane.

Stiftelsen mottok 1684 søknader innen fristen 1. september. 33 prosent av søknadene tildeles støtte. De tildelte beløpene varierer fra 4000 kroner til 5 millioner kroner.

– Mange nye initiativer vil bli gjennomført til glede for barn og unge med disse tildelingene. Pengestøtten bidrar til å understøtte det gode frivillige arbeidet som gjøres i lokalmiljøet rundt omkring på Østlandet, sier André Støylen, direktør i Sparebankstiftelsen DNB.


Artikkeltags