Fire ut og tre spillere inn for Urædd

TRENER: Bent Strand.

TRENER: Bent Strand. Foto:

Urædd har mistet fire og fått inn tre spillere denne vinteren. – Det er ingen krise her. Vi har et bra lag, sier Bent Strand.

DEL

Talentet Christian Dankwah har dratt til junioravdelingen til Odd og Pors har sikret seg trioen Eirik Heldal, Jesper Kristiansen og Lucas Gaspar Da Silva.

På den andre siden har Urædd fått inn en soleklar forsterkning i Olivier Occéan fra Mjøndalen som spillende assistent. Midtbane og kantspiller Mats Bruu har kommet fra Kragerø, mens Pål Trygve Bakke har kommet inn som keeper. Han blir en direkte erstatter for Mathias Syversen, som er klar for Vindbjart.

– Vi har fått inn gode spillere og jeg føler vi har et bra lag. Til tross for at vi har mistet noen gode, føler jeg vi har et bra lag. Det er ingen krise her, sier Bent Strand.

Han legger imidlertid ikke skjul på at Urædd er på jakt etter flere nykommere.

– Det må være sultne og topp motiverte spillere. Det er slik vi driver i Urædd. Det gjør også at klubben tåler noen utskiftninger med jevne mellomrom, sier Strand, som kjenner Kjølnes-klubben bedre enn de fleste etter over 10 år som spiller på A-laget i 3. og 4. divisjon.

– Det er fint å være tilbake og deilig å være i gang med treninger igjen, avslutter han.


Artikkeltags