Medaljedryss til Urædd-utøvere

Et knippe av Urædds utøvere.

Et knippe av Urædds utøvere. Foto:

Odin Gundersen Palmgren (13) rasket med seg ni gull under KM i friidrett. Flere andre Urædd-utøvere beit også godt ifra seg.

DEL

Urædd Friidrett stilte med 10 utøvere som totalt deltok på 34 øvelser på Storstadion i Sandefjord. Det ble mange medaljer både individuelt og i stafett, selv om vinden gjorde at de helt store resultatene uteble.

\u0009Blant guttene var det Odin Gundersen Palmgren som stakk av med flest medaljer. 13-åringen fikk med seg hele ni gull i løpet av de to dagene i Vestfold. Det som smakte best var nok gullet på 4x100 meter stafett sammen med de større guttene i 17-årsklassen. \u0009\u0009\u0009Adrian Kojen og Krishna Homane fikk med seg fire gull hver, mens Odin Vinje Kjendalen tok tre gull og en bronse. Even Overøye Sommersel tok to gull og to sølv.

Flinke jenter

På jentesida var det Nora Eikeng (13) som stakk av med flest medaljer. Lillesøsteren til mer kjente Ida og Erik Eikeng, tok to gull, ett sølv og en bronse.

\u0009Live Halvorsdatter Røyneland endte med ett gull og to bronsemedaljer, mens Guro Halvorsdatter Røyneland fikk med seg ett gull og ett sølv. Medaljer ble det også på og Liv Amalie Heite, som dro hjem med to gull og en bronse.

\u0009Alt i alt en meget vellykket KM-helg for Urædds utøvere.


Artikkeltags