Guttespillerne herjet for Urædd

Eriel A. Peres spilte en kjempekamp for Urædd. Kun scoringen manglet for supertalentet i 5-2-seieren mot Tollnes.

Eriel A. Peres spilte en kjempekamp for Urædd. Kun scoringen manglet for supertalentet i 5-2-seieren mot Tollnes.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Urædd-Tollnes 5-2 (2-0). 15-åringene Eriel A. Peres og Sondre Rossbach leverte begge en fantastisk kamp, da Urædd fikk en knallstart på årets 3. divisjon.

DEL

Både Eriel A. Peres og Sondre Rossbach debuterte fra start i 3. divisjon. Duoen beviste hvorfor de er regnet som fylkets største talenter. Da Tollnes jaktet redusering i 2. omgang, åpnet det seg mye rom å løpe i for «Eri», som leverte det ene klasseraidet etter det andre.

– Det var veldig gøy å spille i dag. Selv om jeg merket at man må tenke raskere i 3. divisjon enn på guttelaget, så følte jeg det gikk bra for min del, sa Eriel etter kampen. Unggutten var også svært nær å score sitt første seniormål. Etter å rundlurt hele Tollnes-forsvaret, ble imidlertid avslutningene litt for svake. – Målet kommer i neste kamp, gliste han. Urædd-trener Stian Thommesen lot seg også imponere av prestasjonene til Eriel A. Peres.

– Etter min mening er han det største talentet i Telemark i sin aldersklasse. At han blir så sentral i sin første 3. divisjonskamp, viser hva som bor i denne gutten, sier Thommesen.

Etter at Thomas Bråthen og Joakim Nilsen hadde sendt Urædd i en fortjent 2-0-ledelse til pause, begynte Tollnes å trykke på midtveis i 2. omgang. Sondre Rossbach reddet hjemmelaget med to feberredninger, før det igjen var duket for Urædd-show framover på banen.

Fredrik Enger og innbytter Dragan Markanovic trygget seieren mot slutten. Stian Thommesen var naturligvis en glad mann etter kampen. – Spillerne svarte med en fantastisk respons, etter den litt tafatte cupkampen på mandag. I tillegg til Eriel og Sondre var det mange som virkelig stod fram i dag, sier Thommesen, som ga Sølve Sæther, Eirik Østenå og Fredrik Enger en stor pluss i margen.

Artikkeltags