Gå til sidens hovedinnhold

Imponerte
på talentsamling

Artikkelen er over 15 år gammel

Bamble-jenta Katrine Andresen (16) styrket ifølge assistenttrener Håkon Lihagen landslagsmulighetene på talentsamlinga på Kongsvinger i helga.

Samlinga var et ledd i oppbyggingen av det nye J17-landslaget.

Lihagen forteller at landslagsledelsen kjente Katrine Andresen godt fra tidligere, og betegner henne som en spiller som sterkt aspirerer til en plass på det nye landslaget.

Bedre og bedre

- Hun brukte litt tid på å komme skikkelig i gang på samlingen, men ble bedre og bedre etter hvert. Da var hun toneangivende i sin posisjon, sier Håkon Lihagen.

- Hun gjorde en så bra figur at hun absolutt er interessant. Hun har flere spillere å kjempe om en midtbaneplass med, men det er overveiende sannsynlig at hun blir med videre. I hvert fall til den nye samlingen vi skal ha i februar.

- Veldig hyggelig å høre, sier Katrine Andresen på hjemmebane etter Kongsvinger-samlingen.

God følelse

- Jeg følte at det gikk rimelig greit selv også. Det var tøffe treningsdager. Fredag var det trening og internkamp. Det samme sto på programmet lørdag, mens søndagen var satt av til trening.

- Du fikk vel noen tilbakemeldinger etter hvert?

- Jeg fikk positive tilbakemeldinger. Jeg fikk høre at jeg var en klok spiller, men at jeg måtte arbeide mer med orienteringen og posisjonering. Men de syntes jeg var flink med ballen og hadde utviklet meg i så måte fra sist de så meg.

Når det gjelder hvem som kommer med til februarsamlingen og som får klarsingnal for J17-landslaget når den tid kommer, er ikke landslagsledelsen villig til å røpe noe som helst.

Godt håp

- Foreløpig har jeg bare håpet om å få være med videre. Men det er et godt håp, føler jeg selv, når det gjelder februarsamlingen. Derfor vil jeg trene mye framover, for å være i så godt slag som mulig når eller hvis jeg får sjansen, sier Katrine Andresen.