Horten-mannen hadde som kjent likestilt treneransvar med Kurt Semb for Urædd-jentene i årets sesong. I 2014 ønsker klubbens sportslige ledelse at én trener skal ha det siste ordet.

Tirsdag bekreftet Christian Thon at han hadde hatt samtaler med representanter fra Urædd om hovedtrenerjobben. Slik det ser ut nå, går det imidlertid mot at Martin Jøreng og Kurt Semb får fornyet tillit.

Semb har for lengst signalisert at han fortsatt vil være med å bidra, men ikke som hovedtrener.

– Martin Jøreng er definitivt en het kandidat til den jobben, men vi er ikke helt i mål ennå. Vi skulle gjerne hatt kabalen på plass nå, men det har ikke latt seg gjøre grunnet arbeidssituasjonen til oss som jobber med saken. I løpet av en uke er nok alle brikkene på plass, sier sportslig leder Arve Stavrum-Tång.

Bred erfaring

Jøreng har tidligere både vært spiller og trener for Ørn-Horten i 1. divisjon. Fra jentefotballen har han blant annet erfaring fra Larvik, som han var med på å trene opp i toppserien. 43-åringen har også vært kretslagstrener i Vestfold Fotballkrets.

PD lyktes ikke med å komme i kontakt med Jøreng onsdag.

Nei fra Sannerholt

Tor-Arne Sannerholt og Kjetil Fosse har bekreftet til TA at de har takket nei til å ta på seg treneransvar for Urædd-jentene. Sannerholt får det ikke til å gå opp med sin jobbsituasjon, mens Fosse har tatt en pause fra fotballen.