Mer personlig blir det ikke

Mariann Deila Bryn veiledet Benna Larsson i knebøy da hun var innom det nyåpnede treningsstudioet på Stridsklev tirsdag. - Det føles veldig komfortabelt å trene hjemme hos Mariann, og jeg var aldri i tvil, sier Benna.

Mariann Deila Bryn veiledet Benna Larsson i knebøy da hun var innom det nyåpnede treningsstudioet på Stridsklev tirsdag. - Det føles veldig komfortabelt å trene hjemme hos Mariann, og jeg var aldri i tvil, sier Benna. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Mariann Deila Bryn tar begrepet «personlig trener» til nye høyder. Denne uka åpnet hun nemlig treningsstudio hjemme i Kløvervegen på Stridsklev.

DEL

34-åringen, som tidligere jobbet som personlig trener på Stamina Hot, ønsket å være sin egen sjef. Nå kommer altså kundene hjem til henne i stedet for at hun møter dem på et senter.

I løpet av de siste to månedene er garasjen, som ligger vegg i vegg med boligen, blitt gjort om til et intimt treningsstudio. Dersom kundene ønsker skifte- og dusjmuligheter kan de bruke badet i huset.

– Det er personlig trening i ordets rette forstand. Jeg tror denne settingen kan bidra til at kundene slipper seg mer løs når de trener. Forhåpentligvis kan jeg også nå fram til den gruppen mennesker som ikke tør å melde seg inn på et senter, sier Mariann Deila Bryn.

– Lettere å spørre

Den tidligere journalisten og analytikeren har allerede mange faste kunder som trener i hennes nye studio.

En av dem er Benna Larsson.

– Jeg har hatt Mariann som instruktør siden hun jobbet på Elixia i 2005. Det er bra at hun tørr å satse på et treningsstudio hjemme. Her har hun alt som trengs. Det er også lettere å spørre om ting når det bare er meg og henne til stede, sier den spreke 61-åringen, etter en knallhard serie med knebøy.

Frivekter og slynger

Studioet i garasjen i Kløvervegen består stort sett av frivekter og slynger.

– Det er helt bevisst at jeg ikke tilbyr trening med apparater. Frivekter, baseøvelser og slyngetrening står i fokus. Her er det egen kroppsvekt som er belastningen, forteller Deila Bryn, som var ferdigutdannet personlig trener i juni i år.

Hun har imidlertid lang erfaring som gruppetreningsinstruktør på senter. Det skal hun også fortsette med på Stamina Hot.

– Selv om noen av kundene jeg hadde på Stamina Hot nå velger å ta styrketreningen i mitt nye studio, må jeg understreke at jeg har et veldig godt forhold til senteret. De har behandlet meg veldig rettferdig, avslutter Mariann Deila Bryn.

Artikkeltags