Nok en Hei-spiller på landslaget

Markus Kaasa fra Hei er tatt ut på det norske G15-landslaget i fotball.

Markus Kaasa fra Hei er tatt ut på det norske G15-landslaget i fotball. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Hei-spilleren Markus Kaasa ble i går tatt ut på det norske G15-landslaget i fotball. Talentfabrikken på Heistad har dermed fått fram nok et supertalent.

DEL

De siste årene har laget fra Heibury fostret landslagsspillere som Espen Ruud, Niklas Berg-seth, Rejhan Bosnjak, Marius Therkelsen og Vegard Bergan.

15 år gamle Markus debuterte for Heis A-lag i 4. divisjon for noen uker siden. Telemark Fotballkrets visste at unggutten var landslagsaktuell og ga ham dispensasjon fra aldersgrensa på 16 år. Da vi snakket med 15-åringen foran A-lagsdebuten mot Drangedal, hadde han et visst håp om å komme med i landslagstroppen.

Ifølge sikre kilder gjorde han sine saker meget bra på talentleiren på Kjølnes i slutten av juni. 15-åringen har for lengst begynt å trene med Odds juniorlag, men han regner med å spille ut sesongen for Hei i 4. divisjon. I tillegg til spill med de store gutta, slenger han også med på Heis 16-årslag i interkretsserien.

G15-landslaget skal spille debbeltlandskamp mot Sverige 18. og 20. september i Ockelbo og Gävle. Dette er det første landslagstiltaket for 97-generasjonen.

Artikkeltags