Noradonna styrte showet

Nora Eide Lie var en klasse for seg selv i 1. omgang, i sin første seriekamp fra start for Urædd.

Nora Eide Lie var en klasse for seg selv i 1. omgang, i sin første seriekamp fra start for Urædd. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Urædd-Skarphedin 6-1 (3-0). Lille, store Nora Eide Lie tok regien da Urædd til tider rundspilte Skarphedin i 2. divisjonskampen på Kjølnes torsdag. – Fantastisk, var beskrivelsen fra Urædd-trener Eirik Furu.

DEL

Før avspark var Furu klar på at jentene måtte heve seg betraktelig fra serieåpningen mot Eik-Tønsberg, og gå ut for å dominere kampen.

– Det er på tide at vi viser litt duellstyrke og tæl igjen, og får spilt ball. I dag skal vi pushe ut og stå høyere, formante Furu, men det tok litt tid før han fikk svarene han ville ha.

Først da Henriette Isaksen klinte ballen i krysset fra 30 meter etter 12 minutter, våknet Urædd, og den som våknet mest var midtbaneeleganten Nora Eide Lie.

– Jeg er fornøyd med første omgang, men ikke den andre. Ambisjonene mine for sesongen er fortsatt å spille meg til en fast plass på laget, sa hun ydmykt etter kampslutt.

Fortsetter hun som torsdag bør det målet være nådd ganske raskt. 15-åringen herjet med motstanderne og visste til tider divisjonsforskjell i spilleforståelsen ute på kunstgresset. Gang på gang serverte hun medspillerne sine pasninger, og etter hvert kom også målene. To ganger signert Heidi Bjørntvedt.

I andre omgang slapp Urædd seg noe ned, men hadde full kontroll og kunne fort scoret flere enn de tre gangene de gjorde.

Etter kampen var treneren et eneste stort smil.

– Dette var mye bedre enn mot Eik, og føler vi styrte kampen mot et antatt topplag. Det var mange som sto fram i dag, avslutter Furu.

Artikkeltags