Gå til sidens hovedinnhold

Stathelle til City-akademiet

Artikkelen er over 12 år gammel

I dag setter Stathelles 14- og 16-årslag seg på flyet for å dra til England. Lagene skal blant annet trene på akademiet til Manchester City.

Det var tydelig reisefeber å spore i gruppa som trente for siste gang før avreise på Bunes lørdag. Samtlige gledet seg veldig til turen til England.

– Dette her har vi gledet oss til veldig lenge. Vi skal til Manchester og trene på akademiet til Manchester City i fire dager. På veien dit skal vi stoppe i Liverpool og Bolton også, og vi skal i alle fall trene i Bolton, forteller Gøran Wiik Tangvald ivrig.

På stadion

Guttene skal også få en omvisning på stadion i byene de besøker. I Manchester er det nok duket for to stadionbesøk.

– Det skal bli skikkelig artig å bli vist rundt på de forskjellige arenaene vi bare ser på TV til vanlig, sier Anders Gundersen.

Han er en av keeperne som skal være med på turen.

Moro med tur

Resten av spillerne på de to lagene er helt enige med Gøran og Anders i at dette sikkert blir en veldig artig tur.

– Det er fin satsing her på Stathelle. I alle fall med disse to laga. Vi trener mye sammen, og de aller fleste her har lyst til å bli så gode som mulig. Det er fint å dra på tur sammen også, sier Gøran Wiik Tangvald.

Best i mål

Anders Gundersen har valgt å satse som keeper.

– Det er rett og slett fordi jeg trives best i mål. Det er bra trening for oss keepere på Stathelle også, og jeg tror vi kommer til å lære mye under oppholdet i England denne uka, sier han.