Designbyrå kjøpt opp av R8 Edge

Kristian Grønevet går inn på eiersiden i reklamebyrået R8 Edge.

Kristian Grønevet går inn på eiersiden i reklamebyrået R8 Edge. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

«onezero designbureau» i Olavs gate 15 er kjøpt opp av R8 Edge.

DEL

Designbyrået skrev under på avtalen som gjør dem en del av R8-eider reklamebyrået fra 1. januar 2017. Gründeren av onezero, Kristain Grønevet, går nå inn på eiersiden i R8 Edge. Selv om navnet «onezero designbureau» forsvinner, er han sikker på at firmaet vil oppleve en kraftig utvikling på kort tid som følge av avtalen.

– Samtalene med Emil, Tommy og R8 Edge gjorde valget lett. Selv om navnet onezero forsvinner, blir alle våre fem kreatører med videre, og det føles nesten som å ta en snarvei: Nå går vi inn i det nye året som byrået vi drømte om å bli først om 10–15 år, sier Grønevet i en pressemelding.

Skal bli sterkere

Administrerende direktør i R8-gruppen, Emil Eriksrød, gleder seg til å få Grønevet og staben hans med på laget.

– Vi ser at endringer skjer raskere og raskere. Ny teknologi og digitalisering blir viktigere enn noen gang. Oppkjøpet av onezero er et ledd i R8s satsing mot å ligge i tet innenfor disse områdene.

– Byrået besitter spisskompetanse som kompletterer dagens R8 Edge på en optimal måte. Dette vil sette R8 Edge i stand til å konkurrere om noen av landets mest spennende kunder og oppdrag, skriver Eriksrød i pressemeldingen.

Artikkeltags