Selv om de aldri har spilt midt i byen før, er bandet absolutt ikke ukjente for porsgrunnspublikummet. 150 gjester fylte Heistadpuben sist gang bandet gikk på scenen, og lørdag håper de igjen på utsolgt konsert.

Plass til 120 besøkende

– Vi håper selvfølgelig på stinn brakke, og vi tror at minst hundre stykker er et oppnåelig tall, sier Vidar Rugset, en av bandets tre vokalister og låtskrivere. Han er slettes ikke fremmed med storkonserter i Rockekjeller’n, og har spilt der tre ganger før for fulle hus med sitt gamle band Valentourettes.

Stort sett eget materiale

Mens Valentourettes er et osloband som spiller coverlåter til hyllest for Joakim «Jokke» Nilsen, er TorpedoJudas et lokalt band som stort sett spiller sine egne låter.

– Vi prøver å kun holde oss til eget materiale, noe som også er i RIPs ånd ettersom de ønsker flest slike band på scenen. Du skal nok ikke se bort fra at vi likevel drar en Jokkelåt mot slutten av konserten bare for å virkelig sette stemninga, avslutter Rugset entusiastisk.

Flere som gleder seg

Det er ikke bare bandet og publikum som gleder seg til konserten. Rockesjef Pål Berby er også klar for konsert.

– TorpedoJudas blir veldig bra. Vidar Rugset har spilt hos oss flere ganger før med Valentourettes og vi vet hva han står for. Han har blitt en veldig dyktig musiker. Det blir spennende å ta imot ham og bandet på lørdag, ivrer Berby.

17. mai-konsert

Tradisjonen tro blir det dress- og bunadskonsert på Rockekjeller’n i år også, men Berby vil vente litt med å offentlig-gjøre hvem som blir årets trekkplaster.

– Vi har et veldig spennende band på gang, men på grunn av litt logistikkproblemer vet vi ikke noe sikkert før tidligst i morgen ettermiddag. Jeg håper vi kan offentliggjøre dem da, sier rockesjefen og holder Porsgrunnsfolket foreløpig på pinebenken minst en dag til.