Først med hunde-automat

SATSER:  Thor Ellefsen har fått på plass Telemarks første hundevaskeautomat.Lørdag åpner han dørene i Dog Wash Porsgrunn for publikum, og fra samme dag er automaten åpen døgnet rundt.

SATSER: Thor Ellefsen har fått på plass Telemarks første hundevaskeautomat.Lørdag åpner han dørene i Dog Wash Porsgrunn for publikum, og fra samme dag er automaten åpen døgnet rundt. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Lørdag åpner Telemarks først vaskeautomat for hunder. Thor Ellefsen åpner Dog Wash Porsgrunn på Sundjordet.

DEL

Ellefsen har klokkertro på at en vaskeautomat for hunder er noe folk har ventet på i Porsgrunn. Og kanskje er det plass til flere i Grenland.

- Da jeg hørte en dame fortelle at hun hadde vasket hunden sin i en slik automat i Larvik tente jeg skikkelig til. Etter en kortere samtale med han som har agenturet i Norge bestilte jeg en maskin. Og i morgen åpner vi dørene, forteller Ellefsen.

Nøkkelkode

Hundevaskeautomaten ligger i de gamle lokalene til Skager Dykkerservice. Ellefsen har pusset opp en liten del av disse, og alle som vil bruke automaten vil få tilsendt en nøkkelkode så de kan låse seg inn selv.

- Det vil være døgnåpent her, og de som har koden kan komme og gå som de vil. Det er foreløpig myntinnkast, men det er mulig å bruke sedler også. Dersom noen ønsker det kan de fylle opp en plastnøkkel, sånn at de ikke trenger penger hver gang de skal vaske sin firbente venn. Kanskje blir det mulig å bruke kort etter hvert også, sier han.

Gratis lørdag

Lørdag er det første dagen vaskeautomaten er i drift. Da vil det være gratis for alle som kommer mellom 12.00 og 18.00.

- Det er gratis å vaske hunden i seks timer på åpningsdagen. Vi er veldig spente på hvor mange som finner veien, smiler han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken