Janitsjarorkesteret med Emil på laget

Ane Sætha, Anne Lene Lien, Svenn Ivar Krogsund, Ingrid Helen Smith og resten av Porsgrunn Janitsjarorkester gleder seg stort til nyttårskonserten i Teatersalen 9. januar. De har fått med seg ingen ringere enn Emil Solli-Tangen, Janicke Abrahamsen og Lena Barth Aarstad på laget.

Ane Sætha, Anne Lene Lien, Svenn Ivar Krogsund, Ingrid Helen Smith og resten av Porsgrunn Janitsjarorkester gleder seg stort til nyttårskonserten i Teatersalen 9. januar. De har fått med seg ingen ringere enn Emil Solli-Tangen, Janicke Abrahamsen og Lena Barth Aarstad på laget. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Emil Solli-Tangen er uten tvil det største trekkplasteret, når Porsgrunn Janitsjarorkester avholder sin 14. nyttårskonsert søndag 9. januar.

DEL

Heistadgutten, som fikk sin TV-debut på NRKs «Kvelden før kvelden» lille julaften hvor han sang sammen med sin litt mer kjente bror, får også selskap av Janicke Abrahamsen i Teatersalen.

– De skal både opptre som solister og synge duett, forteller en svært forventningsfull Ane Sætha i Porsgrunn Janitsjarorkester.

I tillegg til de lokale sangstjernene, har orkesteret også fått med seg Lena Barth Aarstad som konferansier.

– Vi er veldig glade for at alle tre har takket ja til å delta på vår konsert. Det kommer også en solist utenfra. Paul Holford heter han, og han er en trompetist som blant annet har en fortid i det kjente brassbandet Black Dyke Mills Band, forteller Ane Sætha.

Som seg hør og bør på en nyttårskonsert, skal orkesteret selvsagt fremføre Champagnegaloppen. Publikum kan også glede seg over flere flotte musikalstykker, samt den originale symfonien «Lord of the Rings», for å nevne litt av programmet.

– Publikum kommer til å få høre mye variert og flott musikk søndag kveld. Siden vi ikke har holdt julekonsert, så har vi satset ekstra mye på å få til en skikkelig nyttårskonsert. Vi regner med fullt hus, smiler Sætha.

Billetter kan kjøpes på servicesenteret, men også i døra.

Orkesteret teller i dag rundt 35 aktive medlemmer.

Artikkeltags