Indie-legender ville tilbake til Porsgrunn

TILBAKE: The Wedding Present.

TILBAKE: The Wedding Present. Foto:

Indiebandet The Wedding Present sparker i gang Europa-turneen sin på Ælvespeilet om ikke lenge.

DEL

– Personlig så synes jeg det er ganske stas at vi har fått til en slik tilrettelegging for et så legendarisk band. Det beviser at kulturlivet i Porsgrunn sprer seg over grenser, og er virkelig opp og går, jubler kulturhussjef Erik Friesl.

The Wedding Present har holdt på i over 30 år, og har mange utgivelser på CV-en. Konserten finner sted i kulturhuset 6. september. Bakgrunnen for at de ville tilbake til Porsgrunn skal ha vært en fullsatt konsert på Sort & Blå Scene for snart ti år siden.

– Denne gangen ønsket de å starte Europa turneen i Grenland og det endte med at Ælvespeilet kom på banen og selvfølgelig ville være med, opplyser Kjell Sander Strømdal, som har vært med på å få bandet til Porsgrunn.

Ælvespeilet og Rockeklubben har gått sammen for å sørge for at de britiske musikerne blir litt ekstra i Porsgrunn.

– I samarbeid med Rockeklubben og Kjell Sander Strømdal, kultur- konsert, og musikkpersonlighet i Grenland, har vi lagt til rette for at de skal tilbringe dagene i forkant her i Grenland.

– De skal bo her noen dager, og ha øvinger og pre-produksjon på Rockeklubben i forkant av konserten. Deretter bærer det inn til Oslo, og ut i Europa, melder Friesl i en e-post til PD.

Artikkeltags