Beha sikrer full produksjon

FÅTT NY AVTALE: Brian Haave og Robert Ringstad.

FÅTT NY AVTALE: Brian Haave og Robert Ringstad.

Beha har inngått ny avtale om levering av varmeovner til en stor europeisk distributør. Det sikrer full produksjon i flere måneder.

DEL

Dette melder administrerende direktør Robert Ringstad i en pressemelding. han er ikke villig til å si noe om kontraktens størrelse når det gjelder økonomi, men han skriver at de er virkelig stolte av at en stor europeisk forhandler kommer til varmeovnsprodusenten i Lundedalen, og at de klarer å levere et tilbud som gir en slik kontrakt.

– Når vi kan levere alt de ber om, viser dette at norsk industriproduksjon har et godt renommé, et solid kvalitetsstempel og viser at vi kan konkurrere med lavkostland, skriver han i pressemeldingen.

Da PD var på Beha fabrikker i oktober i fjor, sa Ringstad at det er 21 ansatte igjen i Lundedalen, og at det produseres varmeovner som bare det.

– Vi har kapasitet til å produsere mer, og vi jobber med spennende kunder for nye avtaler, sa han den gangen.

Han hadde tro på vekst, og avtalen som Beha fabrikker og salgsselskapet Beha Elektro har inngått nå viser at de har landet noe av det de jobbet med den gangen. Det er en nyutviklet ovn med styring via app som skal leveres til den europeiske storkunden.


Artikkeltags