Sammenslåing i NHO

Nikolai Boye og Kristin Saga opplyser at nye NHO på Klosterøya vil bestå av seks ansatte.

Nikolai Boye og Kristin Saga opplyser at nye NHO på Klosterøya vil bestå av seks ansatte.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

NHO Vestfold slås sammen med NHO Telemark og legger nytt regionkontor til Klosterøya.

DEL

I en fellesuttalelse sendt ut onsdag blir det opplyst at NHO-direktør i Telemark siden 2007, Nikolai Boye går av med pensjon 31. mars 2018.

Nåværende NHO-direktør i Vestfold, Kristin Saga blir ny sjef på kontoret på Klosterøya i Skien.

Til PD sier Boye at NHO Vestfolds leiekontrakt i Tønsberg går ut i slutten av 2018, og da skal de ansatte der etableres på Klosterøya. Sammenslåingen gjelder fra nyttår.

– 31. mars 2018 går regiondirektør for NHO Telemark, Nikolai Boye, av med pensjon. Regiondirektør for NHO Vestfold, Kristin Saga, vil lede NHO Vestfold og Telemark videre. Det nye styret i NHO Vestfold og Telemark består av Knut A. Barland (styreleder), styremedlemmer: Merethe Olsen, David Verdu, Geir Helge Espedalen, Ingeborg Lindheim, Lars Fredrik Bakke, Britt Røed Lohne, Stig Lindahl, Gro Merethe Rørvig og Ellen Flø Skagen, skriver NHO.

De opplyser at NHO Vestfold og Telemark representerer til sammen over 1900 små og mellomstore bedrifter. Større slagkraft og effektivisering av driften, bedre service og et sterkere kompetansemiljø er fordeler ved sammenslåing, mener NHO.

– Sammenslåing er en naturlig vei å gå og i takt med tiden. Store deler av våre fylker dekker i dag en sammenhengende bo- og arbeidsmarkedsregion på tvers av kommune- og fylkesgrenser. Inn- og utpendlingen mellom Søndre Vestfold og Telemark begge veier er allerede stor, skriver NHO. Det mest sentrale er å skape flere arbeidsplasser.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken