Stor interesse for kirkegårdsvandringen: – Veldig stas

KVARTETT: Elin Aas, Lars Vik, Geddy Aniksdal og Signe Tynning er alle delaktige under åpningsuka av den nye kirka, med kickoff søndag.

KVARTETT: Elin Aas, Lars Vik, Geddy Aniksdal og Signe Tynning er alle delaktige under åpningsuka av den nye kirka, med kickoff søndag.

Den overveldende interessen for Grenland Friteaters kirkegårdsvandring, under åpningsuka av Reis Opp-kirka, har ført til at arrangørene har lagt ut ekstrabilletter for å møte etterspørselen.

DEL

– Alt er utsolgt, og det ble utsolgt fort. Det gjorde at vi la ut 100 ekstrabilletter til generalprøvene på mandag, for å komme publikum i møte, men i skrivende stund er det kun fem igjen av disse, forteller produsent Hans Petter Eliassen fredag ettermiddag.

– Alle vil på kirkegårdsvandring. Det er jo veldig stas og gøy for oss, og vi gleder oss masse, legger han til.

I utgangspunktet skulle Grenland Friteater ha to framføringer daglig av stykket «La ankeret falle, jeg er i havn», fra tirsdag til torsdag neste uke.

Men med påtrykket fra publikum har de altså bestemt seg for å invitere til generalprøvene dagen før, i tillegg til å sette opp en ekstra vandring torsdag.

– Ja, på torsdag, den siste dagen vi har spillet, blir det tre vandringer rett etter hverandre. Klokka 18, 19 og 20, sier Eliassen.

– Vi er en del av et stort og bredt arrangement, til interesse for alle og enhver. Jeg tror folk har mye å glede seg til, også når det gjelder å komme seg inn og se kirka. Jeg har vært så heldig å ha vært der allerede, og det har blitt et fabelaktig rom. Jeg er spent på å se responsen på det.

Artikkeltags