Jobber med tips etter forsvinning

Thor-Helge Kristoffersen ble sist observert 24. november på Brotorvet. 50-åringen er for mange kjent som «Brorsi». Personer som har opplysninger i forsvinningssaken bes kontakte politiet på 02800.

Thor-Helge Kristoffersen ble sist observert 24. november på Brotorvet. 50-åringen er for mange kjent som «Brorsi». Personer som har opplysninger i forsvinningssaken bes kontakte politiet på 02800.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet jobber med tips som har kommet inn etter at porsgrunnsmannen Thor-Helge Kristoffersen (50) ble meldt savnet.

DEL

– Det er kommet inn noen få tips. Dette er fra personer som sier de har sett ham, og personer som har fortalt om ting han har drevet med tidligere og steder han har oppholdt seg, politietterforsker Anette Fuglås.

Det har ikke ført til noe gjennombrudd i saken.

– Tipsene er ikke konkrete nok til at de er vært banebrytende for etterforskningen.

Savnet i over to måneder

Thor-Helge Kristoffersen ble etterlyst som savnet 24. januar. Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har opplysninger om saken. Tobarnsfaren er blant venner og familie kjent som «Brorsi». Den siste sikre observasjonen politiet har av 50-åringen ble fanget opp av et overvåkningskamera på Brotorvet 24. november klokka 18.30. Da tok han ut et mindre pengebeløp fra en av minibankene ved kjøpesenteret.

Avhørt vitner

Politiet har fortløpende kontakt med Kristoffersens familie. Det er også foretatt avhør av vitner i sammenheng med forsvinningen.

– Vi har avhørt personer som hevder at de så ham sist, og personer som kjenner ham privat, sier Fuglås.

Kristoffersen leide en leilighet i Brevik på tidspunktet da han ble meldt savnet. Mobiltelefonen skal være blant eiendelen som er funnet i leiligheten.

Undersøker eiendeler

– Vi har undersøkt leiligheten og eiendelene hans. Vi jobber fortsatt med dette. Men så langt har det ikke gitt oss veldig mye å gå på. Den tekniske biten av etterforskningen er dessuten tidkrevende, sier Fuglås.

Fuglås sier det ikke er uvanlig at voksne personer kutter kontakt med omverden. Men Kristoffersen skal ikke ha forsvunnet fra omverden over lengre perioder tidligere.

– Alle muligheter åpne

– Vi har fortsatt ikke holdepunkter for at det har skjedd noe kriminelt med ham. Men vi må holde alle muligheter åpne.

Det skal være foretatt noen undersøkelser for å stadfeste om Kristoffersen kan ha vært forulykket for noe alvorlig. Fuglås ønsker ikke kommentere konkrete søk, men forteller at politiet nå vurderer videre skritt for å finne ut om Kristoffersen har vært forulykket for noe.

Varden har vært i kontakt med Kristoffersens familie, som er bekymret for ham. Søsteren hans har forklart at han har slitt med rus store deler av livet.

Slet med rus

Hun kjenner ifølge Varden ikke til at han har hatt gjeld i narkotikamiljøet, og forteller at han ferdes lite i rusmiljøene i Porsgrunn sentrum.

Artikkeltags