– Hvilke forsetter har du for 2020? Vi spurte noen av våre lokale kjendiser

NYTT TIÅR: Snart er 2020 her og med et nytt år følger nye mål og forsetter, i arbeidslivet og på hjemmebane.

NYTT TIÅR: Snart er 2020 her og med et nytt år følger nye mål og forsetter, i arbeidslivet og på hjemmebane.

Alle har ulike målsettinger for det nye året, både profesjonelt og privat. Skal du reise eller trene mer? Spise sunnere, besøke familien oftere eller bidra med mer frivillig arbeid?

DEL

Med det i minne tok vi en rask sjekk med noen av våre lokale, litt mer kjente fjes for å høre hvordan de summerer året vi snart legger bak oss – og hva de forventer av det kommende.

Hilde Forberg Andersen:

Hva husker du best fra 2019? – Jeg har tre fine unger og samboer, og i år har hele familien begynt på en treningsaktivitet sammen, det er hyggelig. 2019 er også året da man ser mye fin opprustning i Porsgrunn, med nytt hotell, biblioteksområde og rådhuspark i full bruk, ny storgate og gamle bygårder tilbake i vakker prakt.

Forsetter for 2020? – Forsetter for 2020 er vel å fortsette å redde verden «litt», både i politikken og på privaten. Som Lena sa i 17. mai-talen i år, vi kan sikkert skjerpe oss litt mer, alle sammen. Samtidig er det viktig at folk snakker sammen, på en hyggelig måte, om ting man er uenige om.

Teo K. Luisa:

Hva husker du best fra 2019? – Naturlig nok blir det jo åpningen av Comfort Hotel Porsgrunn, men samtidig er jeg veldig glad for den økende interessen og utviklingen regionen vår er i.

Forsetter for 2020? – Er å utvikle flere, gode hotellopplevelser. Og ellers fortsatt ha en god helse, som selvsagt også gjelder for familien, kolleger og alle de mange fine menneskene jeg er glad i.

Linn M. Schistad Camara:

Hva husker du best fra 2019? – Det tror jeg var å drive valgkamp sammen med ny kjæreste.

Forsetter for 2020? – Fortsette å gå turer, og få posisjonen til å gå med på SV sine forslag for å bedre barnefamiliers økonomi og fattigdomstiltak.

Anders Rambekk:

Hva husker du best fra 2019? – Togferien i sommer. En fantastisk og avslappende ferie, som jeg absolutt kan tenke meg å gjøre igjen.

Forsetter for 2020? – Som i fjor: Prøve å trene litt mer.

Artikkeltags