Nå blir det mørkt i tårnet: – Kommer opp igjen neste jul

LYS: Vanntårnet har lyst opp siden starten av advent, og vil etter alt å dømme bli lyssatt også neste jul.

LYS: Vanntårnet har lyst opp siden starten av advent, og vil etter alt å dømme bli lyssatt også neste jul. Foto:

Mandag 13. januar markerer 20. dag jul, så har du ikke rukket å stue bort julepynten i løpet av helga er «siste frist» i dag.

DEL

Rett før advent ble oppmerksomheten rettet mot Stridsklev, da vanntårnet ble lyssatt og gjort klart for jul. Bildene og antall «likes» i sosiale medier var mange, og virksomhetsleder for kommunalteknikk, Torbjørn Krogstad, kaller eksperimentet en suksess.

– Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på det. Du kan se det fra E18, når du kommer fra Øyekast og andre steder rundt om i byen. Dette vil vi fortsette med, slår Krogstad fast, for øyeblikket på tur hjem fra palmesus på Gran Canaria.

– Et par av parksjefene hadde ideen, og spurte om de kunne bruke litt penger på det. Selvfølgelig, sa jeg. Jeg likte tanken, legger han til.

Når PD ringer tidlig mandag morgen er det fortsatt litt «hett» rundt ørene på virksomhetslederen, som er usikker på om det fortsatt er lys i tårnet der oppe på høyden.

– Men er det lys der blir det borte i dag, forsikrer han.

Ifølge Krogstad var «juletrelyset» en engangskostnad på 6000 kroner, og arbeidet skal ha blitt utført i forbindelse med en av de mange rutinesjekkene kommunen gjør på tårnet.

Artikkeltags