Scushi utvider til Sandvika

Alexander Fahlström og Einar Fagerjord. Fahlström sier at selv om de utvider, har de ingen planer om å legge ned sjappa i Storgata.

Alexander Fahlström og Einar Fagerjord. Fahlström sier at selv om de utvider, har de ingen planer om å legge ned sjappa i Storgata. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

El-sykkelforhandleren på Nordentorget smir mens jernet er varmt og åpner nytt utsalg langs E18 i Sandvika.

DEL

PD har tidligere skrevet om ingeniørene Maria og Alexander Fahlström som mistet jobben på REC, og åpnet el-sykkel forhandleren Scushi på Nordentorget. Interessen for motoriserte sykler har vært stor i Porsgrunn, noe som har gitt ekteparret muligheten til å åpne en ekstra Scushi-filial i Sandvika.

– Det var vel i august vi så at salget gikk veldig bra, og tenkte at dersom det funker i Porsgrunn, kan det fungere andre steder også, forteller Alexander Fahlström.

Lørdag åpner de forretningen, like ved Sandvika Storsenter.

– Vi har valgt å leie et eget lokale utenfor senteret. Da kan vi selv bestemme åpnings-tidene.

Den rette siden av Oslo

Grunnen til at valget falt på Sandvika, kommer av at de da befinner seg på den siden av Oslo som er nærmest Porsgrunn.

– I tillegg er det kort avstand til Bærum og Asker hvor de kjøpesterke målgruppene befinner seg.

I oppstartsfasen vil det være de to som driver den nye forretningen. Fahlström forklarer at de nå har iverksatt en ansettelsesprosess.

– Vi har timeansatte I Porsgrunn. Det kommer vi etter hvert til å ha i Sandvika også. Nylig var vi på NAVs jobbmesse i Ibsenhuset. Der ble vi kjent med veldig mange gode kandidater.

Einar Fagerjord hjelper herr og fru Fahlström med forretningen i Porsgrunn.

– Jeg er pensjonist, så jeg syns har tid til å hjelpe de litt. Men nå som det går oppover så kan de kanskje begynne å betale meg, humrer han.

Artikkeltags