Boligalarmer utløst - politiet ønsker tips i flere saker

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet rykket onsdag formiddag først ut på en hylende boligalarm i Østvedthagen på Skjelsvik. En times tid senere gikk nok en boligalarm, denne gang på Stridsklev.

DEL

– Politiet er i Østvedthagen, etter utløst innbruddsalarm i en bolig. En rute i boligen er knust. Foreløpig uklart om noe har blitt stjålet. Politiet jobber med å komme i kontakt med eier av huset, opplyser politiet på Twitter klokka 09.16.

Innbrudd på Stridsklev

Litt senere på formiddagen rykket politiet ut på nok en innbruddsalarm. Denne gang til en bolig i Humlebakken på Stridsklev.

– Politiet er på vei til Humlebakken, etter at en innbruddsalarm i et bolighus er utløst. Overvåkingsbilder fra stedet viser en mann, som har på seg lyse klær og en sekk på ryggen, opplyser politiet på Twitter klokka 10.23.

Utløste alarm på Grønli

Litt før klokka 12.30 ble nok en boligalarm utløst, denne gang i Grønli-området.

– Politiet er i området ved Grønlivegen, etter utløst innbruddsalarm fra en bolig. En mann, som hadde på seg en ryggsekk, er sett løpende fra stedet i retning sykehuset. Mulig han var i bar overkropp og shorts, melder politiet på Twitter klokka 12.21.

Politiet er interessert i eventuelle tips på 02800 i alle tre sakene.

Artikkeltags