– Dette blir en veldig interessant utfordring, sier Frode Arntsen i en pressemelding fredag.

Han overtar stafettpinnen etter Linda Arnesen, som var sjef i seks år før hun sa opp stillingen i juli. Hun forklarte dette med at hun ønsket nye utfordringer og syns det var på tide å slippe til nye krefter.

Den nye DuVerden-sjefen kommer fra jobben som salgssjef og leder i fotballklubben Tønsberg. Arntsen har tidligere vært daglig leder i IKT-selskapene Flomatik og Racom, og er utdannet sivilmarkedsfører fra BI.

Han har også utdannelse fra universitetet i Wisconsin i USA.

Arntsen har i tillegg til økonomi og ledelse jobbet mye inne salg- og markedsføring, noe han mener kommer godt med i den nye jobben.

– Som leder er jeg opptatt av relasjonsbygging og å skape en kultur hvor man får det beste ut av hver enkelt ansatt til det beste for bedriften. Jeg gleder meg til å begynne og ser fram til å jobbe med de ansatte og med styret, sier han.

Frode Arntsen begynner i den nye jobben 1. januar 2017, og gleder seg til å ta fatt.

– Det vil være veldig motiverende å jobbe i DuVerden hvor jeg kan bruke min erfaring som leder til å tilrettelegge for gode opplevelser for barn og ungdom, sier han.

Styreleder Grant Gundersen sier det var mange gode søkere til stillingen.

– Vi har ønsker og planer om å ekspandere virksomheten betydelig og har store forventninger til hva han kan bidra med, sier Gundersen i pressemeldingen.