(iFinnmark)

– Vi hadde stekt en pakke rundstykker. Mens jeg sto og smurte, skar samboeren min opp resten av dem. Da oppdaget vi at det stakk en nål ut av rundstykket, forteller Larsen som holder til i Alta.

Begynte å le

Samboerparet hadde først en uvanlig reaksjon, før alvoret slo inn.

– Vi begynte først å le av det hele, men så spurte jeg hvor resten av rundstykkene var. Da vi åpnet resten ble vi skikkelig skremt, fortsetter hun.

I rundstykkene fra Coop, var det ikke bare en nål.

– De andre rundstykkene var fulle av nåler. Det var 7–8 nåler totalt. Jeg hadde tatt en bit av et rundstykke, så jeg fikk litt panikk, forklarer Larsen.

Tenk om

Så snek det seg en uhyggelig tanke inn i hodene til det unge samboerparet.

– Tenk om vi ikke hadde oppdaget det og sendt et slikt rundstykke med guttungen i barnehagen, grøsser hun.

Også samboer Ådd Christian Mikkelsen ser mer gru på det som kunne skjedd.

– Det hadde vært helt katastrofe om det hadde havnet i matpakken. Det her var en skikkelig ekkel opplevelse, forteller han.

Sjokkerte

Mikkelsen var mandag tilbake på Coop Extra Elvebakken for å levere tilbake produktet.

– De ble litt sjokkert da de fikk se rundstykkene. De tok inn pakken og skulle sjekke hva som hadde skjedd. Jeg fikk en ny pakke med rundstykker.

– Hvordan tror du dette kan ha skjedd?

– Jeg har ingen teori. Det virker som nålene ikke passer med de hullene vi fant, men jeg vet ikke. Jeg kommer i hvert fall til å sjekke pakkene nøye fremover.

Beklagelig

Jan-Ivar Alsén, administrerende direktør i COOP Finnmark, bekrefter historien overfor iFinnmark.

– Vi har fått inn ett produkt i dag hvor det er funnet nåler inne i rundstykker. Det er veldig beklagelig at noen gjør sånn. Det kan se ut som det er stukket inn store stoppenåler inn i pakkene, forteller han.

– Hvordan håndterer dere denne hendelsen?

– Vi ser veldig alvorlig på dette og har allerede sjekket andre produkter i den aktuelle butikken for å se etter lignende tilfeller.

Vurderer anmeldelse

Alsén forteller videre at de nå setter inn støtet for å finne de ansvarlige.

– Vi har overvåkning i butikkene vårer. Blant annet for å unngå slike ting som det her. Nå vil vi gå over alle filmene for å se om vi kan se hvem de skyldige er.

Hvilke tiltak kommer dere til å gjøre?

– Vi kommer til å være mer årvåkne på slike ting. Og så vil vi vurdere politianmeldelse hvis vi ser hvem det er som har gjort det, advarer han.