Marthinsen midlertidig eldregeneral

SETTER FART: Tore Marthinsen og pensjonistforeningen.

SETTER FART: Tore Marthinsen og pensjonistforeningen.

Langesund pensjonistforening ble formelt stiftet 10. desember. Tidligere rådmann Tore Marthinsen har ledet interimsstyret, og nå maner han folket til å møte opp på årsmøte.

DEL

– Nå setter Langesund pensjonistforening fart, skriver Marthinsen i en e-post til PD.

Det er veldig mange foreninger i Bamble, med mange forskjellige tilbud. Langesund Pensjonistforening skal ifølge intensjonene i de foreløpige statuttene være en forening som skal engasjere seg i nasjonale, regionale og lokale samfunnsspørsmål for å fremme de eldres interesser.

– Pensjonistforeningen vil bestå av medlemmer som vil representere en bred kompetanse som de deler med de andre medlemmene. Foreningen skal, basert på dette, gi medlemmene gode kulturtilbud, selskapelig samvær, formidle relevant og interessant kunnskap og informasjon, og arrangere kurs og utflukter, skriver Marthinsen.

Det er ingen hemmelighet at Bamble kommune, i likhet med mange andre kommuner rund tom i landet, venter på at den store eldrebølgen skal treffe dem. Det gjør det ifølge interimsstyrelederen enda viktigere å ha en oppegående pensjonistforening. Foreningens første ordinære årsmøte er 11. februar på Clarks Minde.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken