Da Stathelle ble slått av Halsen var det ganske så åpenbart at vinnerne av de to lokaloppgjørene skulle møte hverandre for å gjøre opp om plassen til NM. Ikke bare er det artig rent sportslig, men det betyr sannsynligvis også flere hundre tusen kroner inn i klubbkassa. På papiret er Hei favoritter mot Storm, men sportslig leder og spiller Mats Tvedt forteller at spillerne på ingen som helst måte tar lett på det.

– Det blir artig å møte en divisjonskollega, og det er jo en kamp hvor vi er favoritter. Samtidig kan jo det være litt skremmende, for Urædd var jo favoritter mot oss, og du så jo hvordan det gikk, sier han.

– Vi må være på, og levere opp mot vårt beste om vi skal klare det. Storm er gode til å lage gode rammer rundt sine kamper, så det blir ikke noe enkel kamp, fortsetter han.

Med to lokale lag som er gode på å bygge opp rundt egen klubb er det forventet mye folk på Kleiva.

– Vi kommer mannsterke vi. Vi skal mobilisere flest mulig, slik at vi får en ordentlig ramme rundt en så viktig kamp, svarer Tvedt.

De to lagene har allerede møtt hverandre i vinter, da var laget fra Heistad overlegne.

– Vi var mye bedre enn de da, men det skal sies at de nettopp hadde hentet ny trener, og han hadde ikke fått satt laget enda. Vi forventer en bedre utgave av de. Så må jeg også si at vi er proppfulle av selvtillit, og vi har stor tro på det vi driver med. Det blir en artig match hvor det står mye på spill, avslutter han.