Nå bør p-etaten parkeres

P-BOT: Koronakrise var ikke gyldig grunn for p-regimet.

P-BOT: Koronakrise var ikke gyldig grunn for p-regimet.

Av

Du tror det ikke før du får se det! Det er uttrykket som slår inn etter å ha lest klage på parkeringsbot fra innehaveren av Kaffe og Thespesialen i Schankebygget. Noen timer etter at ekstrem unntakstilstand mot koronasmitte var innført, forsøkte innehaveren å ta ansvar på eget serveringssted.

DEL

PD mener Hun hadde med seg to små barn fordi skoler og barnehager var stengt, og en del rekvisita hun måtte ha for å ivareta skjerpet beredskap mot smitte. For å unngå enda mer kaotiske omstendigheter, parkerte hun på antatt sted for av- og pålessing utenfor kafeen. Mens hun var inne, kom parkeringsvakta. Innehaveren forsøkte å forklare, men «han ville ikke høre».

Nå er det sånn at hele befolkningen prøver å gjennomføre den nasjonale dugnaden. Fra p-boten utenfor Kaffe og Thespesialen fredag er smittevernstiltakene ytterligere skjerpet til et dramatisk nivå ingen før har opplevd. Store grupper isolerer seg hjemme, andre forsøker å opprettholde kritiske samfunnsfunksjoner. NAV opplever en eksplosjon av permitteringer. Et vanvittig skred av konkurser fryktes.

Akkurat nå er det sånn at Porsgrunn kommune ikke kan ha et regime som forfølger folk for filleovertredelser som kanskje ikke er overtredelser i det hele tatt. Det er ille nok, og kommunalt ansatte satellitter ute av kurs kan ikke fortsette å sveve rundt uten at noen tar styring.

For innehaver av Kaffe og Thespesialen er skandalen dessverre allerede skjedd. Vi tar det for gitt at kommuneledelsen rydder opp, straks.Artikkeltags

Kommentarer til denne saken