Gå til sidens hovedinnhold

Nå vil de blåse liv i bandyen igjen

Norges Bandyforbund har et sterkt ønske om å blås liv i bandyen i Grenland igjen. Lørdag startet de bandyskole på Skien isstadion.

Det er mange år siden det var et bandylag i seriespill i Grenland. Selv ikke etter at den kunstfrosne banen på Skien isstadion ble en realitet klarte man å holde aktivitetsnivået høyt nok til å kunne stille lag i seriespill, verken i seniorklassen eller i klassene for aldersbestemte lag.

Lørdag var Leif Erik Stensrud fra bandyforbundet på plass og startet opp bandyskole på isstadion. Det er flere av oss her i Grenland som har opplevd å spille mot mannen fra Bærum, den gangen det var fart i bandyen her. Både Pors og Brevik har møtt han i seriespill opp gjennom årene.

– Vi må skape et miljø og engasjement. Vi må få med barn, unge, foreldre og besteforeldre. Det var et fantastisk miljø her i Grenland før i tida. Det skal vi ha tilbake. Vi ønsker det store engasjementet som var her da vi spilte mot Pors og Brevik tilbake. Nå starter vi i det små, sa Stensrud til TA lørdag.

Det vil være bandyskole på isstadion i desember og januar. Skolen er for alle.

Kommentarer til denne saken