Gå til sidens hovedinnhold

Nabokjærlighet - strekker ut en hjelpende hånd

Pors-leder Gert Willumsen lever opp til klubbens slagord når han strekker ut hånda og låner bort stadion til Odd-kamp lørdag.

Pors slagord er «Positiv, offensiv, raus og solid». I dette tilfellet tar Willumsen og klubben rausheten til et nytt nivå, når de vederlagsfritt låner bort stadion når Odds kvinnelag skal spille den siste kvalifiseringskampen mot Viking kommende lørdag.

– Det er faktisk veldig fint å kunne bidra når det ble problematisk for Odd å få gjennomført som ønskelig. De har en stor eliteturnering gående på stadion, mens vi har ledig stadion her lørdag. Det var lett å tilby en hjelpende hånd, smiler Pors-lederen.

Det er for øvrig ikke første gang det blir lånt bort baner på tvers av kommunegrensene mellom Porsgrunn og Skien. Pors har vært på Falkum og spilt, og Odd har vært på Vestsida og trent og spilt tidligere. Og det er jo ikke så lenge siden vi hadde et formalisert samarbeid med Doo Grenland og Pors Grenland.

For Odds kvinnelag har dessverre ikke kampen noen betydning. De kan uansett ikke rykke opp. Men for Viking har kampen alt å si. De må vinne for å rykke opp til 1. divisjon.

Kommentarer til denne saken