Programleder Ken Willy Wilhelmsen i NRK Vestfold og Telemarks morgensending klarte heller ikke å skjule følelsene da han fikk beskjeden.

– Dette er vanvittig moro! Dette er jo radioens svar på Gullruten, så uansett hvordan det går nå, så er vi blant de beste i landet, var hans reaksjon.

Radiosendinga som nådde opp i nominasjonskampen ble i sin helhet sendt fra bussen. Ken Willy og Stian var med M1 fra Langesund til Skien, og tilbake igjen i den tre timer lange morgensendinga. De hadde med gjester som både kappløp med bussen, og sang for bussjåføren, og snakket selvfølgelig med passasjerene, skriver redaksjonssjef Christina Førli Aas i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Trangt nåløye

Først sendte de bidraget sitt til en NRK-jury, som plukket ut sendingen fra Telemark som en av få de ønsket å sende videre. Deretter har bidragene blitt vurdert av en Prix radio-jury, bestående av representanter fra NRK, Norsk Lokalradioforbund, P4-gruppen, Bauer og Podtoppen.

God morgen Telemark er nominert i kategorien Beste lokale radioprogram, og konkurrerer med Radio 102, NRK Trøndelag, 1FM Molde og RøverRadion om prisen.

Under en digital variant av Radiodager og Prix radio 30. oktober blir det klart om det er NRK Vestfold og Telemark, som lager landets beste, lokale radioprogram!