Nytt sommertilbud i jubileumsåret: – Fint for å få en smakebit

40 ÅR: Studio Dans med Gunn Berglen i spissen (i midten) feirer 40 år.

40 ÅR: Studio Dans med Gunn Berglen i spissen (i midten) feirer 40 år. Foto:

Jubileumsåret 2020 har ikke gått helt etter boka, men gjengen i Kremmergården har brukt tida godt til å introdusere nye konseptet på programmet.

DEL

Studio Dans feirer 40 år. For Gunn Berglen og døtrene ble ikke det første halvåret helt som planlagt, men de kreative sjelene i dansestudioet i Porsgrunn sentrum har ikke ligget på latsida.

– Nytt i sommer er at vi har tilbudt sommerskole med varighet på én uke, for unge fra ni år og oppover. Det har det ikke vært i Porsgrunn tidligere, men vi ser at det har fungert veldig godt. Det har vært hyggelig, ikke minst for det sosiale, sier Berglen.

– I tillegg har vi kjørt workshops, som skal gi de danseinteresserte en smakebit av de ulike stilartene. Det har også fungert bra, og er noe vi fortsetter med ut august, legger hun til.

For å være på den sikre siden holdt dansestudioet stengt til ut i juni. I mellomtida, fra koronaen slo inn i midten av mars, ble programmet for resten av året spikra.

– Vi gledet oss veldig til i år, til 40-årsjubileet, men situasjonen er ikke noe vi kan råde over. Heldigvis har vi store, fine lokaler, som har gjort at vi løst det på en fin måte, sier hun, og tilføyer:

– Nå har vi lagt programmet for høsten. Fra september starter vi opp igjen som normalt, med en del nyheter. Målet for oss er at vi alltid skal være i utvikling, med noe nytt å tilby. Det gjør det spennende for både oss og elevene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken