Gå til sidens hovedinnhold

Nyttårstrimmen tvunget til å tenke nytt

Arrangørene av den tradisjonsrike Nyttårtrimmen lar seg ikke stoppe av koronapandemien. Det blir løp i år også, men med en helt spesiell vri.

Nyttårsløpet skal arrangeres for 46. gang i år. Løpsgeneral Dag Roar Borgeraas sier til Varden at det blir en slags nyttårstrim i år også, men den vanlige fellesstarten i Porsgrunn vil vi ikke få denne gangen.

– Det blir ikke fellesstart med startnummer og slike ting i år. Men det blir et slags løp. Det er vi naturligvis veldig stolte av å kunne gå ut med, sier han til avisa.

Han forteller at det vil være anledning til å løpe Nyttårstrimmen hvor som helst i år. De som vil være med å løpe må registrere seg digitalt, og registrere tiden etter å ha løpt. Da vil de være å regne som deltakere i Nyttårstrimmen, og det er ikke nødvendig å løpe den vanlig distansen mellom Porsgrunn og Skien en gang.

– Hvor man velger å løpe er opp til hver enkelt. Det er naturligvis mulig å velge den vanlige løypa, men det er mulig å løpe hvor som helst, sier Borgeraas.

Han forteller også at det nå er lagt opp til en tidslomme, som strekker seg fra 25. desember og fram til 31. desember. Det er mulig å velge innenfor dette tidsrommet og være godkjent deltaker. Da blir det medalje.

Kommentarer til denne saken