Gå til sidens hovedinnhold

Årets lokallag i Telemark

Artikkelen er over 5 år gammel

Bamble Bondelag er kåret til årets lokallag i fylket. Og jammen er de fylkets kandidat til å bli det samme for hele landet også.

Følg PD på Facebook

Bamble Bondelag er et meget aktivt lag. Det merkes tydeligvis også utenfor kommunens grenser. De er nemlig kåret til årets lokallag i Telemark av Telemark Bondelag.

Det er ikke minst det høye aktivitetsnivået totalt som blir lagt merke til. Bamble Bondelag er ofte å se og høre i forhold til både barnehager, skoler og på Brotorvet. De stiller opp på landsdekkende arrangement i forhold til sine interesser, og de arrangerer egne aktiviteter som åpen gård og andre ting.

Årets lokallag i Telemark ga Bamble Bondelag heder, ære og en sjekk på 5000 kroner.

Nominert også

I tillegg til å stikke av med prisen som årets lokallag i Telemark er Bamble Bondelag også nominert som årets lokallag i hele landet.

– Bamble Bondelag gjennomfører aktivitetene med lyst og med godt humør. Laget er en stor ressurs for landbruket i Telemark. Laget klarer å kombinere faglig og politisk arbeid med utadrettede aktiviteter. Aktivitetene er rettet både mot «allmuen» og mot medlemmene i Bamble Bondelag. Bamble Bondelag er Telemark Bondelags kandidat til årets lokallag, skriver Telemark Bondelag i sin begrunnelse.

Det er stort bare å bli nominert til en slik pris. Norges bondelag har 550 lokallag rundt om ilandet. Vinneren av prisen som årets lokallag i Norge henger høyt. Den gir vinneren en voldsom anerkjennelse, og det følger med en sjekk på 30.000 kroner.

Vinneren blir plukket ut om ikke altfor lenge.

Kommentarer til denne saken