Det sier en overveldet Vidar Gjøsæter, som har fått masse oppmerksomhet etter at det ble kjent at han og Tveten Mopedverksted blir kastet ut av lokalene innen måneden er omme.

Nå har kulturavdelingen i kommunen kommet på banen, og ser nå på muligheten for å tilby lokaler hos Lundedalen Fritidssenter på Heistad.

– Vi ser om det er mulig å få til en midlertid løsning der som en håndsrekning, bekrefter kultursjef Mariann Eriksen.

Positiv

Til tross for en midlertidig løsning i Lundedalen, da disse lokalene på sikt må vike for nye E18, er Gjøsæter positiv til tilbudet.

– Jeg skal ut å se litt nærmere på lokalene der, men det er litt dumt for oss å flytte alt ut der med visshet om at vi må ut der også, sier Gjøsæter og legger til:

– Jeg har et ønske om å være i nærheten av de ungdommene vi jobber for. Blir det for langt av gårde, jobber jeg ikke for de ungdommene som er på Tveten og i området rundt lenger, sier han.

Avventer flytting

Flere politikere har engasjert seg i saken. Han velger derfor å avvente flytting til mer er avklart.

– Jeg håper fortsatt på at kommunen snur. Jeg tror nok politikerne må ta den kampen nå. Inntil videre sitter jeg litt på gjerdet ut uka, sier han.

Men han har dårlig tid. 12. januar reiser han på ferie i to uker til India, og håper mye vil være løst før den tid.

– Hvis det ikke løser seg, må jeg ta med meg de tingene jeg vil ha og flytte de hjem til meg. Men da er stedet borte. Da tror jeg verkstedet blir avvikla, sier Gjøsæter.