– Det har vært utrolig mange som har spurt om vi ikke kan åpne kontorer i Skien. Derfor tenkte vi at det kunne være et marked der. Etter å ha drøftet det litt, ble vi enige om å satse, forteller daglig leder Roger Trede Hansen.

Knallstart

Med seg på laget har de fått med en ekstra kjørelærer og en kontoransatt til skienskontoret. 1. mars åpnet de dørene til avdelingen på Klosterøya, og drøye to uker senere har de fått rett under 30 nye elever. En knallstart, skal vi tro Hansen.

– Det er vi veldig fornøyde med. Det viser at det er et marked der, sier han.

Det var 2. mai i fjor at trioen Ståle Paulsen, Haakon Syvertsen og Roger Trede Hansen slo seg sammen og startet egen trafikkskole. Siden den gang har tre blitt til åtte.

– Det har vært moro å være med på å skape noe og bygge opp et godt lag. Vi er veldig fornøyd med gjengen vi har blitt. Vi har det veldig gøy på jobb, vi respekterer hverandre og trives godt sammen. Man bruker mye tid på jobb, så det er veldig viktig for oss, sier han.

Over all forventning

Hansen forsikrer om at de fortsatt skal ha kontorer på Stathelle, og at dette kun er en utvidelse. På knapt ett år har de passert 350 elever ved trafikkskolen. Derfor ser de tre driverne ingen grunn til å droppe kontoret ved BS-senteret.

– Det har gått over alle forventninger på Stathelle. Vi er veldig takknemlige for alle kunder og elever som har brukt oss. Det var på Stathelle det hele starta, og vi skal fortsette å være der. Dette har vært kjempemoro, og vi har aldri angret på at vi valgte å starte noe eget sammen, sier Hansen.