Gå til sidens hovedinnhold

Paal Flaata og Morten Abel med utsolgte konserter

Konserten med Paal Flaata på Wrightegaarden torsdag 30. juli er utsolgt for alle 200 billettene. Fredag opptrer Morten Abel duo med to konserter, der det er noen få billetter igjen til den første konserten klokka 18.

– Wrightegaarden har betydd veldig mye for meg som musiker fra jeg var ung. Som unggutter begynte vi å spille i kjelleren på Wrightegaarden. Det var her vi traff folk i bransjen, sa Paal Flaata til PD sist vi snakket med ham i Langesund.

Og Wrightegaardens publikum vet å vise at de setter pris på skiensartisten hver gang han besøker Wrightegaarden, og det er som oftest med fullt band.

Det var i kjellerpuben på Wrightegaarden at Paal Flaata som ung gutt ble kjent med Vidar Busk og Stephen Ackles. De tre musikerne fra Skien, Brevik og Langesund utgjør for tiden The FAB3 som i høst skulle legge ut på turne med In Memory of Elvis Gospel 2. På grunn av koronakrisen er turneen utsatt til våren 2021.

Morten Abel i farta

Fredag 31. juli har Morten Abel solgt ut alle 200 billettene til den oppsatte konserten klokka 21 på Wrightegaarden. Han satte opp ekstrakonsert klokka 18, og til den er det noen få billetter igjen, meldte Wrightegaarden tirsdag.

Kommentarer til denne saken