– Vi syns det er hyggelig å kunne bidra på denne måten i den store dugnaden, sier PD-redaktør Erik Enger.

– Vi mener det i dagens situasjon er riktig og viktig at du som abonnent får tilgang til så mye nyheter som overhodet mulig, og fra hele landet, slik at du kan holde deg oppdatert på det som skjer rundt deg og rundt dem du bryr deg om, sier han videre.

Dette kan vi gjøre fordi Porsgrunns Dagblad er del av mediekonsernet Amedia, som eier og utgir aviser i hele Norge og som samlet har over 900 journalister som daglig rapporterer om det som skjer. Vi kaller tilgangen til alt innholdet i våre aviser for +Alt. Frem til utgangen av april får du derfor som abonnent dette tilbudet helt uten ekstra kostnad.

Slik gjør du:

Alt du trenger å gjøre for å få digital tilgang til aviser fra alle deler av Norge, er å bekrefte ved å følge denne lenken. Du vil da kunne lese alle pluss-artiklene på de Amedia-avisene du skulle ønske med din aID-profil.

Den åpne og frie tilgangen til å lese plusset innhold på de ekstra avisene vil vare frem til utgangen av april. Det kommer ikke til å bli gjort noen endringer på ditt abonnement. +Alt er kun tilgjengelig for privatkunder.