Bomforslag ingen ting å bruke tid på

HELBOM: Skien Ap med ordfører Hedda Foss Five vil flytte bomstasjonen i Lensmansdalen.

HELBOM: Skien Ap med ordfører Hedda Foss Five vil flytte bomstasjonen i Lensmansdalen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bomforslaget til Skien Ap, der de vil flytte bomstasjonen i Lensmansdalen på Tollnes til den gamle bomstasjonen på Bjørnstad, er så lite gjennomtenkt og idiotisk at porsgrunnspolitikerne ikke bør bruke ett sekund på det.

DEL

PD menerVi er fullstendig enig med Høyres Anne Karin Alseth Hansen, som slaktet forslaget da det ble diskutert i formannskapet i Porsgrunn i forrige uke.

For det første er det ikke så enkelt at lokalpolitikerne i Grenland kan flytte rundt på antennepunktene som de selv vil, og som de selv tror de vil slå politisk mynt på.

Hvis det står så dårlig til med Skien Ap at de må ty til så elendige og lite gjennomtenkte forslag, bør de i stedet arrangere et helgeseminar med en omfattende idédugnad på programmet.

Vi syns egentlig ordfører Robin Kåss oppsummerte meget fint da han nokså ironisk foreslo å flytte bomstasjonen på Vallermyrene til Gjerpensdalen. Den støtter vi fullt ut.

Hvis Skien Ap ikke har fått med seg at bomstasjonene faktisk er en økonomisk belastning for innbyggerne, ikke bare i Skien, men i hele Grenland, bør de snarest vekkes opp fra det vi kan kalle «politisk koma».

De aller fleste familier har fått en ekstraregning på mellom 1000 og 1500 kroner i måneden, så dette er ikke noe spesielt for Skiens innbyggere fra Tollnes og Klyve. Snarere tvert imot kjører de faktisk gratis til Porsgrunn, og det må da være en fordel.

Artikkeltags