Nytt av året var at PD streamet og sendte den siste forestillingen direkte på web-tv. Nesten 1000 PD-abonnenter så sendingen live, og siden lørdag har nesten 500 sett revyen i opptak. Dette frister rett og slett til gjentakelse.

Men så var vel også årets jubileumsrevy tidenes beste. Revygjengen hadde plukket fra øverste hylle, og det var mange hyggelige gjensyn.

Spesielt gøy var det å se flere fra den eldre garde tilbake på scenen. Her er det farlig å nevne navn, men vi tar likevel sjansen på å framheve Arnfinn Halvorsen. At han kan synge, visste vi fra før. Likevel var det flott å se ham tilbake på scenen etter noen tøffe år og diverse helseplager. Ikke rart han fikk trampeklapp fra salen etter den herlige og stemningsfulle sangen «Den gang Brevik var Brevik».

Mange av dem som har stått på scenen i år, har vært med helt fra tidlig på 90-tallet. Skal revyen få 30 nye år, må den yngre garde definitivt mer på banen. Og talentene finnes. Anne-Malin Halvorsen, for eksempel, er utvilsomt et stort talent, og nummeret med «Båtvant» sammen Per Ludvig Gusfre, var hylende morsomt. Det samme kan sies om Fredrik Rønningens imitasjoner i nummeret «Skavlan».

Ingen legger skjul på at det er økonomisk krevende å lage revy. Vi håper uansett på mange nye år. Vel blåst!