Velkommen til måkehelvete!

TROSSER FORBUDET:
Folk mater måkene med loff.

TROSSER FORBUDET: Folk mater måkene med loff.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Porsgrunn kommune har satt opp skilter som forbyr folk å mate måkene på Strandpromenaden. Det gir folk blaffen i, og dermed samles måkene og er til pest og plage for folk som bor, jobber og oppholder seg i området.

DEL

PD menerAller verst er det for beboerne i Stangsgate 1. Til tider herjer måkene så mye at de ikke kan benytte sine fantastiske uteområder knyttet til leilighetene.

På plattingen Porsgrunn kommune har bygd mellom Stangsgate 1 og øya i elva er det noen ganger så mange aggressive måker at det ikke er mulig å oppholde seg der.

Vi kan forstå og ha sympati med folk som mater fugler og andre dyr, men loff og skoleboller kan umulig være riktig kosthold for denne typen sjøfugler.

Vi aksepterer selvsagt at måkene har sin plass langs Porsgrunnselva, men når folk hver dag kommer med poser med loff, blir det rett og slett for mange på ett sted.

Porsgrunn kommune har brukt mye penger på å oppgradere Strandpromenaden og gjøre den til et trivelig sted å være.

Slik det er på enkelte sommerdager nå, er det nesten farlig å gå fra bilen og inn på kontoret. De aggressive måkene stuper ned mot mennesker som truer dem i hekketida.

Så derfor kommer vi med en bønn til dere som mater måkene: Slutt opp! Måker skal ikke ha loff!

Artikkeltags